30.9.14

Pieniä hankintoja

Käväisin viettämässä pidennetyn viikonlopun Helsingissä kolmen sinne vasta muuttaneen ystäväni luona. Eilen palauduin takaisin syksyiseen porolandiaan ja nyt kärsinkin minuun jälleen kerran iskeneestä syysflunssasta. Sain kuitenkin aikaiseksi kuvata teille vähäiset ostokseni tuolta reissulta. Shoppailemassa kävin sillä mentaliteetillä, että ostan sieltä vain sellaista, joka vie sydämeni ja jota en voi ostaa Rovaniemeltä. Vaatehankintani jäivät säälittävän pieniksi mutta sisustushankintoja olisin voinut ostaa paljon enemmänkin. Valitettavasti tuo käsimatkatavaroilla lentokoneessa matkustaminen rajoitti jonkin verran. Tälläisiä ihanuuksia tarttui kuitenkin mukaan:

H&M Homessa ihastuin tuohon koriin ja seuraavana päivänä kävinkin kotiuttamassa sen. Ostaessa en ollut vielä aivan varma mihin sitä käyttäisin mutta ajattelin, että eihän koreja voi olla koskaan liikaa. Tiesin myös, että minua alkaisi myöhemmin harmittamaan jos en ostaisi. Tällä hetkellä se toimii maustepussien säilyttäjänä kaapissa mutta mieluummin pitäisin sen esillä jossakin. Hintaakin korilla oli vain 7,90€ ja sitä näyttää vielä saavan nettikaupasta mustana ja kuparisena. 

Käväisin myös ekaa kertaa elämässäni Granitissa. Tiesin sen olevan sisustusliike muttei minulla ollut hajuakaan millainen. Noh, aika ihanahan se oli, eikä ihanuutta ainakaan heikentänyt joka puolella olevat dymotekstit. Hiljalleen minäkin olen ihastunut industrial-tyyppisiin sisustuksiin ja tämä liike kyllä sisälsi sopivia elementtejä. Täältä olisin voinut kotiuttaa hirvittävästi tavaraa! Ensimmäisinä sieltä ostoskoriin kuitenkin päätyivät maustepurkit (1,50€/kpl), joihin sitten yllättäen dymoilin tekstit. Nämä maustepurkit tulevat ruokapöytään ja jäävät siis esille.

Muita hankintoja Granitista olivat ihana kalanruotomainen tiskirätti (4€) ja vaijeriteline neljällä klipsulla (6,90€).  Vaijeritelineitä oli saatavina myös pidempinä, jolloin klipsuja oli seitsemän. Hintaa tälläiselle olisi tullut 8,90€ mutta päädyin kuitenkin ottamaan tuon lyhyemmän version. Tähän asti olen kuivattanut tiskiliinat kuivauskaapista roikkuvassa pyykkipojassa, joten ajattelin tuon ratkaisun olevan aavistuksen siistimmän näköinen. En voi muuten olla ihastelematta tuota aiemmin 1€:lla Biltemasta ostamaani saippuapulloa!

Jostain syystä en ole millään löytänyt juuttinarua Rovaniemeltä, joten kun sitä Helsingissä tuli vastaan niin pakkohan sitä oli ostaa! Granitin 96m naru kustansi 4€ ja Tigerin 25m 2€. Tigerista ostin myös kirjainleimasinsetin askarteluihin 4€:lla. Noille juuttinaruille minulla onkin jo monia suunnitelmia ;)

Näin jälkikäteen jäi harmittamaan etten ostanut Granitista betonisia tuikkukuppeja (2,50€/kpl) ja lisää noita maustepurkkeja. Saattaa olla, että ystäville lähtee tulevaisuudessa puhelu "Hei voisitko käydä hakemassa mulle Granitista...". Jos joku muukin siellä ruudun toisella puolella ihastui kyseisen putiikin tuotteisiin niin Helsingistähän liikkeet löytyvät osoitteista Bulevardi 2-4 ja Mannerheimintie 20 (kauppakeskus Forum).  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti