2.11.14

Viime vuoden joulukortit

Lumista sunnuntaita täältä sängynpohjalta! Ei, sairaaksi en ole tullut. Tämä aamu on ollut easy like a sunday morning: aamupala sängyssä, pinterest ja joululauluja. Eilen julistin Facebookissa joulun olevan ensi kuussa. On siis hyvä aika ottaa katsaus viime vuonna askartelemiini joulukortteihin.
Viime joulu oli ensimmäinen joulu kun asuin omillani ja siispä lähetin ensimmäistä kertaa itse joulukortteja. Sain loppuvuodesta vähän yliannostuksen joulua, joten halusin korttien olevan enemmän talviset kuin jouluiset. Valkoiset korttipohjat saivat päälleen Suomalaisesta kirjakaupasta ostamani talviset paperit ja embossatut porot. Embossausta kokeilin itseasiassa ensimmäistä kertaa. En pidä valmiita tekstitarroja mitenkään kovin hienoina, vaikka askarteluissani niitä välillä käytänkin. Korttien teon kanssa tuli minulle pikkusen kiirus, joten viime vuonna ne olivat helppo vaihtoehto. Haluan myös kirjekuorien olevan sellaiset, että niistä tietää samantien sisällön. En kuitenkaan halunnut ostaa valmiita jouluisia kuoria, sillä niitä jää aina yli. Siispä ostin valkoisia peruskirjekuoria ja leimasin niihin jouluntoivotukset. Näin jälkikäteen harmittaa kuorien ja korttien värien yhteensopimattomuus...
Sekä korteissa että kuorissa käytetyt leimasimet, embossausmusteen ja -jauheen, sekä kuumailmapuhaltimen tilasin FinnStamperilta. Tämän vuoden leimasimet ja jauheet tilasin myös sieltä. Tämän joulun kuoret olen jo valmiiksi leimannut ja kirjoittanut  - enää pitää vain askarrella kortit. Palataan niihin sitten lähempänä joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti