30.10.14

Karkkivärejä

Isäni kanssa varastoa siivotessa ja turhia asioita pois heittäessä vastaan tulivat vanhat leikkimökin leluni. Näitä pois ei heitetty mutta leikkihellan sisältä löytyi pari vanhaa säilytyspurkkia, jotka sitten nappasin mukaan. Itseasiassa näillä purkeilla on ikää 40 vuotta! Äitini on ostanut ne aikoinaan ensimmäisiksi säilytyspurkeiksi keittiöön ja lapsena sain ne sitten leikkeihin "omaan keittiööni". Tällä kertaa purkit eivät päätyneet pesun jälkeen keittiöön vaan askartelutarvikkeiden säilytykseen. Kimalleliimoja ja erilaisia nauhoja on siunaantunut niin paljon, että näistä tuli loistavat säilytyspurkit niille. Ja tottakai kun retromeiningeissä ollaan niin pitihän minun päälle dymoilla jälleen kerran tekstit. Itseasiassa kotikotona on vieläkin keittiönkaapissa kaksi samanlaista raitapurkkia: puna-valkoinen ja turkoosi-valkoinen. Oli vähän puhetta, että seuraavalla reissulla ottaisin nekin mukaan. 

Valkoiset ja punaiset neilikat ovat nimipäiväkukkiani. Itse arastelen jostain syystä nykyisin värejä ja punaisia neilikoita en olisi välttämättä itse valinnut mutta nyttenkin niitä ihastellessa ovat ne kyllä kauniita. Kyllä tuo Marianne-väritys vaan toimii. Neilikat ovat kyllä ehkä parhaita kukkia, mitä toiselle voi aintaa. Vaikka Sinkkuelämää-sarjassa Charlotte ja Carrie eivät pidä miehistä jotka tuovat neilikoita  - ne kun ovat täytekukkia - niin minulle kyllä kelpaa vallan mainiosti! 3,5 viikkoa sitten ostamani vaaleanpunaiset neilikat ovat edelleen maljakossa. Pitkään ovat kyllä säilyneet hyvinä ja tuoneet piristystä kotiin. Tosin tänään taitaa olla aika laittaa ne menemään... 

Suosittelen muuten tsekkaamaan nuo Eurokankaan kangasnauhat, jollainen kuvassakin vilahtaa. Kivoja pakettien tai itsetehtyjen lahjojen solmimiseen ja soveltuvathan ne korttiaskarteluihinkin. Mukavaa torstaita kaikille! :) Ylihuomenna sanotaankin, että ensi kuussa on joulu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti