6.4.16

K E V Ä T

Tervehdys pitkästä aikaa! Tässä onkin hurahtanut lähes 2kk edellisestä postauksesta. Tarkoituksena ei ollut pitää mitään postaustaukoa, mutta ystävänpäivän aikoihin läppärini heitti parin viikon reissun huollossa ja sen jälkeen on pitänyt kiirettä. Lisäksi unohdin Flickr:in salasanani ja nyt pienen temppuilun jälkeen sain palautettua edellisen blogin aikaisen kuvatilini. Onneksi edes instagramia on tullut päiviteltyä aina silloin tällöin. Käsityörintamalla on ollut kuollutta. Ei sillä etteikö intoa ja ideoita olisi, mutta vuorokauden tunnit tuntuvat loppuvat kesken. Sisustuspohdintaa on tosin tullut tehtyä senkin edestä. Ajattelinkin nyt ottaa pienen katsannon parin kuukauden aikana tapahtuneisiin asioihin kännykkäkuvien avulla ja kertoilla vähän mitä täällä blogissa tullaan näkemään (toivottavasti) lähiaikoina.
kevätKevätaurinko on ihana! Aamukävelyllä sai maaliskuussa ihastella upeaa auringonnousua kirpeänä pakkasaamuna. / Oletteko huomanneet kaupan hyllyillä nuo Arlan upeat Ihana-sarjan uudistuneet jogurttipurkit? Itse ihastuin näiden ulkonäköön aivan kympillä ja tulikin ostettua pari testiin (toimii!) / Onni suosi minua eräässä Avotakan Facebookin perjantaikisassa, jossa palkintona oli Magisson Black Terracotta -karahvi. Tykästyttiin tuohon Eeron kanssa molemmat ja siinä yhdistyykin loistava innovaatio ja hyvä design. Saman sarjan taroilutuotteet alkoivat himottamaan oikein kunnolla tämän saannin jälkeen. / Eero on työskennellyt nyt keväällä Pyhällä ja kävinkin siellä viettämässä hiihtolomaa maaliskuun alussa. Pyhältä löytyi myös pari ihanaa liikettä, joissa myytiin mukavia sisustustuotteita. 
sisustusMakuuhuoneeseen toin keväisempää ilmettä Annon turkooseilla pellavatyynynpäällisillä. / Jälleen uusi tulppaanikimppu olohuoneessa. Noita on kyllä tullut ostettua melkein viikottain mutta leikkokukkien voima on vain uskomaton! Näiden kuvien perusteella ei taida tulla suurena yllätyksenä, että tuo Harri Koskisen Lantern-maljakko on suosikkini. / Ompelin Annon laskosverhosta uudet koristetyynynpäälliset sohvalle. Tosin niihin pitäisi ommella vetoketjut, niin sisustyynyt pysyisivät paremmin sisällä ja koristetyynyt muhkeampina. Tosin edellisessä kuvassa olevat Pentikin valkeat koristetyynynpäälliset näyttävät niin ihanilta, että taidan vaihtaa ne... / Pääsiäisen aikaan tuli sairastettua viikko sängynpohjalla. Tässä aika musta-valkeassa kuvassa on mielestäni jotenkin ihanan rento tunnelma. Nuo Marimekon Pippurikerä-pussilakanat ovat aivan ihanat. Pohdiskelin tässä, että vaihdanko makuuhuoneeseen ollenkaan viime keväänä sinisestä trendistä inspiroituneena ostamiani pimennysverhoja kun tuo vaaleus näyttää niin ihanalta.
synttärit Pääisiäisviikolla mittariin tuli vuosi lisää, mutta tätä "suurta juhlanaihetta" juhlistettiin jo edeltävänä viikonloppuna illanistujaisilla ja kahvitteluilla. 
Ystäväni toivat synttärikukaksi minulle ihanan hortensian! Ihastuin kyseiseen kukkaan vuosi sitten mutta sitä ei tullut muuttohässäkässä ollenkaan hankittua. Mistähän tytöt arvasivat että olin haaveillut sellaisesta? Hortensialle kävin ostamassa neliskanttisen suojaruukun Kodin Terrasta ja mielestäni ne ovat lyömätön parivaljakko. Sijainti lipaston nurkalla on myös mielestäni erittäin onnistunut. Harmikseni vain olen saamassa ilmeisesti tuon juopon kukan hengiltä, sillä kukat ovat alkaneet lakastua ja ruskistua...  / Juhlatarjoiluina oli mm. pieniä suklaacupcakeja sekä mango-passion-juustokakkua. Näiden resepteihin palataan myöhemmin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti